Hoe werk ik

Kindercoaching

Na het eerste vrijblijvende contact (telefonisch of per mail of app) maken we een afspraak voor een oriëntatiegesprek. Dit spreek ik bij voorkeur af bij jullie thuis, maar is ook mogelijk in mijn praktijk.

Tijdens het gesprek maken we dat waar je tegenaan loopt zo helder mogelijk en geef ik aan wat ik voor jullie kan betekenen.

Bij een kind jonger dan 9 jaar coach ik zowel ouder(s) als kind.
Vanaf een jaar of 9 kan jouw kind alleen gecoacht worden.
De coaching vindt plaats in en om mijn praktijk.
Het is altijd maatwerk.

Ik maak onder andere gebruik van spel, knutselen, tekenen, gesprekjes, we gaan soms naar buiten en verder wat de situatie vraagt.

Hierbij kan ik het COACHEE! Spel inzetten. Als je als ouder inzicht wil krijgen in je eigen handelen kunnen we gebruik maken van het spel Aangenaam Kennismaken.

Oudercoaching

Na het eerste vrijblijvende contact (telefonisch of per mail of app) maken we een afspraak voor een oriëntatiegesprek. Tijdens het gesprek maken we dat waar je tegenaan loopt zo helder mogelijk en geef ik aan wat ik voor jou kan betekenen.
Ik maak onder andere gebruik van systemisch coachen. 
Het is altijd maatwerk.