Over mij

Ik ben Jeannette van Eerden, getrouwd en ben moeder van drie volwassen kinderen.

Over mij

Sinds 1988 ben ik werkzaam in het basisonderwijs en daar heb ik gezien hoe belangrijk het is dat ieder kind gezien wordt zoals het ten diepste is en dat een kind zich pas goed kan gaan ontwikkelen als de basis goed en stevig is. Dan kan een kind zich vrij en vol vertrouwen ontwikkelen.

Naast al mijn werk- en levenservaring heb ik de opleiding tot Kinder- en Oudercoach gevolgd bij de Magie van Kindercoaching. Daar heb ik ook een training Systemisch coachen gedaan.
Bij Systemisch coachen gaan we op zoek naar wat er speelt op de laag die onder de oppervlakte ligt. Je krijgt zicht op familiedynamieken en onderliggende zaken die onbewust een rol kunnen spelen.

Mijn missie

Er wordt in deze tijd veel van kinderen gevraagd, de druk om te presteren is hoog en ook binnen gezinnen en families spelen vaak dingen waar een kind geen directe invloed op heeft, maar er wel van alles bij voelt. Ik wil kinderen en ouders helpen om als ze uit balans geraakt zijn weer in balans te komen, zodat ze weer krachtig en vol zelfvertrouwen in het leven kunnen staan.

Ook wil ik ouders helpen die zelf vastlopen, voelen dat het niet goed gaat, maar niet weten hoe het anders kan. Ik loop graag een eindje met jullie mee, waarna jullie met nieuwe inzichten weer zelf verder kunnen.

Wat anderen zeggen

Kirby Beekman
Kirby Beekman
2024-04-05
Onze dochter(8) omschrijft Jeannette als een fijne coach. Ze is rustig en heeft leuke activiteiten om te doen. Jeannette ziet ieder uniek kind, je mag bij haar zijn wie je wil zijn. Zij zet je in je kracht! Ik kan haar voor ieder kind/elke ouder aanbevelen.
Saskia
Saskia
2023-06-28
Jeanette is een fijne coach. Ze ziet het authentieke kind. Met haar rust en de juiste vragen kom je verder in het proces. Dat jeanette veel ervaring in huis heeft merk je wel.
Cinthia Kroese
Cinthia Kroese
2023-05-31
Jeanette is een hele fijne coach! Door haar fijne, warme en rustige energie, voel ik me veilig en op m'n gemak. Hierdoor kom ik tot een laagje dieper en met nieuwe inzichten kan ik weer verder.
Rianne Hertsenberg
Rianne Hertsenberg
2023-05-27
Jeanette maakt zo'n hartsverbinding met het kind en ouders dat ze feilloos ziet waar groei mogelijk is, ook als je er als ouder echt even niet meer uitkomt. Met een dijk aan ervaring staat ze voor je klaar en ze is een heerlijk mens die ik ieder mens gun!
miriam kuipers
miriam kuipers
2022-06-27
Jeannette is een warme persoonlijkheid met een luisterend oor, die enorm meedenkt en veel bruikbare tips geeft. Florere Kindercoaching raad ik enorm aan!
Karen Kaptein
Karen Kaptein
2022-06-16
Jeanette's aanpak hebben wij als zeer prettig ervaren. Laagdrempelig, nuttig en zeer doeltreffend. Kleine oplossingen met grote, positieve gevolgen. Bij ons was voor Jeanette één gesprek al voldoende om ons een duw in de juiste richting te geven waarmee ons vraagstuk al opgelost was. Het is ook fijn om even met iemand te praten over wat je dwars zit zonder een oordeel te krijgen. Jeanette is een meedenkende, lieve vrouw die voor je klaarstaat en zelfs nadat haar taak volbracht is soms nog even contact opneemt om te vragen hoe het met je gaat. Kortom: aanrader!